21. decembra 2022. god. kompanija Elsys Eastern Europe je po prvi put organizovala Open Day u svom novom Design Centru u Nišu. Ovom prilikom otvorila je svoja vrata i ugostila čak 61 studenta, kao i cenjene profesore Elektronskog fakulteta, Univerziteta u Nišu.

Kompanija Elsys Eastern Europe je član ADVANS Group-e koja 22 godine uspešno posluje na svetskom tržištu. Preko 1100 inženjera na 13 lokacija u Francuskoj, SAD-u, Portugalu i Srbiji, Parizu, Rennes, Nantes, Grenoble, Lyon, Sophia Antipolis, Aix en Provence, Toulouse, Sunnyvale, Lisabon, Beogradu, Novom Sadu i Nišu, čine grupu svetski priznatim i pouzdanim partnerom u oblasti HW i SW inženjeringa.

Studenti Elektronskog fakulteta su imali priliku da se bliže upoznaju sa načinom rada kompanije Elsys, ekspertizama, domenima, čuju više o različitim programima prakse i po čemu je koji specifičan. U tom cilju su predstavljene oblasti rada po domenima, metodologije, alati, ali i na kakvom profilu projekata će sutra moći da rade ukoliko se odluče za baš taj karijerni put.

Svima nam je poznata težina odluke u kom smeru graditi karijeru po završetku studija, shodno tome najveći akcenat bio je na razmeni iskustava starijih kolega, kao i predstavljanje potreba industrije u cilju boljeg razumevanja različitih pozicija.

U kompaniji Elsys Eastern Europe su trenutno otvorene sledeće pozicije u okviru programa prakse, a rok za prijavu je 15-ti januar 2023. godine  Analog Custom IC Layout Engineer, Analog Mixed-Signal Design and Verification Engineer, Digital Design Verification Engineer, Hardware Design Engineer, Digital IC Design Engineer, Analog Design Engineer.

Zahvaljujući radu na projektima vodećih svetskih kompanija u oblasti poluprovodnika, a koje su dugogodišnji klijenti kompanije Elsys, kreativnost, inovativnost i rešavanje inženjerskih „problema“ su svkodnevni deo posla. Inženjeri Elsys-a zaista imaju privilegiju da pomeraju granice poznate tehnologije i učestvuju u kreiranju novih.

Ukoliko želite da i vi postanete deo ELSYS tima, konkurs za praksu je otovren PRIJAVI SE

Niste sigurni koji karijerni put je pravi za vas? Elsys Eastern Europe je pripremio kviz koji će vam pomoći da dodjete do odgovora KVIZ

Aktivnosti i vesti iz Elsys-a možete pratiti i kontaktirati predstavnike za sva pitanja putem društvenih mreža  Instagram, Facebook i LinkedIn.